Hayvancılık

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Sayfalar

6 Ocak 2013 Pazar

Serbest Duraklı Açık Kapalı Çelik Çatılı Ahır Projesi

Büyükbaş hayvan yetiştiriciliği insanlık tarihi kadar eski bir geçim kaynağıdır.  Halen dünyada yaşamını bu sektörden devam ettiren aileler mevcuttur.  Gelişen teknoloji ile birlikte artık bu sektör de kendisini yenilemek daha sağlıklı, seri  ve verimli süt ve et üretimi yapmak mecburiyetinde kalmıştır. Çünkü sadece kendine yetecek kadar süt ve et elde etmek için hayvan yetiştiriciliği yapan üreticiler artık daha fazlasını üretip satarak gelir elde etmek yoluna gitmişlerdir. Bireysel üretimden daha profesyonel yöntemlere geçilmiş, özellikle büyükbaş hayvan çiftliklerinde gözle görülür artışlar olmuştur.




Büyükbaş hayvan yetiştiriciliği, imal edilen ekipmanlar sayesinde zamandan, maliyetten ve emekten tasarruf edilerek, hem daha kolay hem de daha kazançlı hale gelmiştir.

Tarım Projeleri.com, başta tüm Türkiye olmak üzere diğer ülkelerde de büyükbaş ve küçükbaş hayvan üretimi yapmak isteyen kişi ve kuruluşlara danışmalık hizmeti vermektedir. Bu kapsamda da gerekli olan proje çizimlerinin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Ayrıca hibe, kredi ve diğer desteklerden faydalanılması noktasında da gerekli olan fizibilite ve danışmanlık hizmetlerini tüm yatırımcılara vermektedir.

Firmamız bir çok konuda hizmet vermektedir. İstenilen kapasite ve büyüklükte ahır, ağıl, yem deposu, sundurma, gübre deposu, damızlık ahırı, genç hayvan ahırı, besi ahırı, koyun ağılları, süt sığırcılığı ahır ve ekipmanları, süt sağım sistemleri, silaj çukuru, idari bina, bakıcı evi gibi konularda projelendirme yapmaktadır. Ahır ve ağıl projelerinde 10 baş, 20 baş, 30 baş, 40 baş, 50 baş, 60 baş, 70 baş, 80 baş, 90 baş, 100 baş, 120 baş, 150 baş, 200 baş, 250 baş, 300 baş, 400 baş, 500 baş, 750 baş, 1000 baş, 2000 baş, 2500 baş, 3000 baş, 4000 baş 5000 baş, 10000 baş,  20000 baş, 30000 baş, 50000 baş ve daha büyük kapasitelerde büyükbaş ve küçükbaş işletmelerin fizibilite, projelendirme ve yatırım danışmanlığını yapmaktadır.
Ahırlar hakkında bilgi vermek gerekirse;
Genel Olarak Ahır ve Ağıl Çeşitleri

- Serbest Duraklı Ahırlar
- Serbest Duraklı Yarı Açık Ahır Plan Proje ve Yapımı
- Serbest Duraksız Yarı Açık Ahır Plan Proje ve Yapımı
- Serbest Duraklı Kapalı Ahır Plan Proje ve Yapımı

- Bağlı Duraklı Ahırlar
- Bağlı Duraklı Yarı Açık Ahır Plan Proje ve Yapımı
- Bağlı Duraklı Kapalı Ahır Plan Proje ve Yapımı
- Açık Ahır Plan Proje ve Yapımı
- Serbest Ahırlar
- Besi Ahırları
- Koyun Ağılları

yazının devamı için tıklayınız





Domain
 

Anasayfa Site Haritas Gizlilik Politikas